4. KBTM: Štěpán Kryl veze premiérovou výhru!


4. KBTM: Štěpán Kryl veze premiérovou výhru!
V neděli 28. ledna s v Moravském Berouně uskutečnil 4. krajský bodovací turnaj. Náš oddíl reprezentovala pětice hráčů: Vanessa Uvízlová, Šimon Vícha, Petr Čech, Jakub Gela a Štěpán Kryl.

Vanessa Uvízlová, která se o den dříve účastnila i krajských přeborů dospělých, nastoupila ve výkonnostní divizi C. Naše hráčka si připsala ve skupině 3 víězství a 2 porážky, což znamenalo 3. místo. V souboji o konečné 5. místo nakonec prohrála se Šimonem Grohmannem a skončila na 6. příčce.

Obrázek
Vanessa Uvízlová při poradě se svým trenérem. Foto: Lenka Glücková. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha se ukázal v divizi D. V základní skupině se nejmladšímu členovi litovelské výpravy podařilo získat 2 výhry a ze 3 utkání odešel poražen. V souboji o umístění porazil Schreibera z Horního Města a skončil na 7. místě.

Petr Čech tentokrát startoval v divizi H. Tento hráč si připsal ve vyrovnaných zápasech skupiny nakonec 2 vítězství a 3 porážky. V zápase o umístění náš reprezentant uspěl proti Nováčkovi z Moravského Berouna a radoval se ze 7. příčky.

V divizi I se zápasy kvůli velkému počtu účastníků hrály na dva vítězné sety. To platilo i pro Jakuba Gelu, kterému se nakonec podařilo zaznamenat alespoň jednu výhru v základní skupině. Na vítězné vlně pokračoval i v zápase o celkové 11. místo, kde porazil Ryšavého z Horního Města.

Obrázek
Štěpán Kryl čekající na příjem podání. Foto: Radek Uvízl. Více foto ve fotogalerii.

Vůbec poprvé se na bodovačce ukázal Štěpán Kryl, a to ve výkonnostní divizi J. Štěpán bojoval v každém zápase a dokázal si připsat premérovou výhru. Náš hráč na svém prvním turnaji nakonec obsadil pěkné 10. místo.

Kompletní výsledky jsou dostupné pod tímto odkazem.
Výsledková listina je pak dotupná zde.
6.2.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 188x

Utkání