Turnaje TOP: Uvízlová zakončila rok bronzem, neztratili se ani Víchovi!


Turnaje TOP: Uvízlová zakončila rok bronzem, neztratili se ani Víchovi!
Trojice našich hráčů byla závěrem roku nominována na turnaje TOP pro nejlepších 10 hráčů kraje. V sobotu 9. prosince nás mezi nejlepšími hráči do 15 let v Přerově reprezentovali Mikuláš a Šimon Víchovi. O týden později pak Vanessa Uvízlová v kategorii U19 v čechovické herně.

Vanessa Uvízlová nasbírala v turnaji 4 výhry a 2 prohry. Důležité bylo hlavně vítězství 3:1 na Krňovou z Čechovic a také pětisetová výhra nad Fabiánkovou ze Štítů. Naše hráčka si tak došla pro parádní 3. místo!

Obrázek
Litovelská hráčka s pohárem za třetí místo. Foto: Radek Uvízl.

Mikuláš Vícha dokázal sehrát 7 kvalitních zápasů s úspěšností 3 výher. Postupně porazil Dusíka, R. Grohmanna a svého bratra. Trochu víc štěstíčka mu chybělo proti Navrátilovi a Š. Grohamnnovi, když oba zápasy prohrál až v pátém setu. Pro Mikyho to nakonec znamenalo pěknou 5. příčku.

Druhý nejmladší účastník Šimon Vícha to měl proti starším a zkušenějším soupeřům těžké. Nicméně i jemu se nakonec podařilo alespoň jednou zvítězit v pěkném zápase proti R. Grohmannovi 3:0. Šimon vybojoval 8. místo.

Závěr roku pro nás dopadl ziskem parádního úspěchu Vanessy Uvízlové. Všichni reprezentanti ukázali, že se patří mezi nejlepší hráče kraje.

Výsledky TOP U19 pod tímto odkazem.
Výsledky TOP U15 pod tímto odkazem.
30.12.2023 | Jakub Kolář | Přečteno: 132x

Utkání

Partneři: