3. KBTM v Moravském Berouně: bratři Víchové na pódiových umístěních!


3. KBTM v Moravském Berouně: bratři Víchové na pódiových umístěních!
V sobotu 11.11. na mladíky z litovelského oddílu čekal 3. krajský bodovací turnaj. Čtveřice Vanessa Uvízlová, Mikuláš Vícha, Šimon Vícha a Jakub Gela vyrazila bojovat s trenéry Radkem Uvízlem a Jakubem Kolářem o co nejlepší výsledky v konkurenci dalších 109 hráčů.

Obrázek
Litovelská výprava na 4. KBTM. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Nejvýše nasazená Vanessa Uvízlová bojovala v divizi C. Naší hráčce se turnaj nepovedl po herní ani výsledkové stránce. Ve skupině zaznamenala 6. místo a zvítězit se jí nepodařilo ani v zápase o celkové 11. místo. Věříme, že se naše hráčka z výsledku oklepe a na dalších akcích už to bude jenom lepší

Mikuláš Vícha nezačal turnaj v divizi D úplně šťastně, když se prvními třemi zápasy protrápil. Svou bojovností se ale dostal do tempa a v základní skupině skončil s jednou porážkou druhý. Soupeře v semifinále i finále potom nátlakovou hrou přetlačil a divizi D tak vyhrál!

Obrázek
V popředí Šimon vícha, v pozadí Mikuláš Vícha. Foto: jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha v divizi E měl podobně jako bratr vlažnější začátek, ale z úvodní prohry se oklepal a se štěstím postoupil ze skupiny z druhého místa. V semifinále proti o 6 let staršímu soupeři Šimonovi nevyšly koncovky dvou setů a nakonec prohrál 0:3. V zápase o 3. místo začal za stavu 0:2 náš hráč plnit taktické pokyny a to nakonec vedlo k zisku pěkného 3. místa.

Jakub Gela se ukázal v divizi I. Kuba ukázal, že při maximální koncentraci na hru dokáže předvést dobrý výkon. V základní skupině se mu tak podařilo 3krát vyhrát a 2krát odešel poražen. I on měl štěstí a postoupil do semifinále ze 2. místa. I přes bojovnost, ale nakonec další 2 zápasy prohrál a skončil na dobrém 4. místě.

Obrázek
Trenér Radek Uvízl dávající rady svému bývalému svěřenci Václavu Štěpánkovi. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Náš bývalý hráč Václav Štěpánek vedený na tomto turnaji litovelskými trenéry dosáhl v kategorii A na parádní 3. místo.

Série krajských bodovacích turnajů pro letošek končí. Na další úspěchy si počkáme do roku 2024.

Celkové výsledky jsou pod tímto odkazem.
Kompletní výsledková listina je pod tímto odkazem.
18.11.2023 | Jakub Kolář | Přečteno: 158x

Utkání

Partneři: