1. KBTM v Moravském Berouně: mladíci poprvé ukázali formu po prázdninách


1. KBTM v Moravském Berouně: mladíci poprvé ukázali formu po prázdninách
O uplynulém víkendu, v sobotu 16. září, čekala na mladé stolní tenisty první poprázdninová zkouška. Na první krajskou bodovačku do Moravského Berouna vyrazili Mikuláš a Šimon Víchovi, Petr Čech, Jakub Gela a poprvé taky Adam Zatloukal.

Mikuláš Vícha se představil v divizi C. Z 5 zápasů v základní skupině prohrál pouze jeden s Ondrejkovou z Hnojic, ale bohužel kvůli poměru setů skončil až na třetím místě. V zápase o celkové 5. místo prohrál s Fabiánkovou a skončil na 6. příčce.

Obrázek
Mikuláš Vícha na podání. Foto: Lukáš Kučera. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha zaznamenal v základní skupině divize D bilanci 2 vítězství a 3 porážek. Po nabité skupině ho čekal zápas o celkovou 7. příčku. Šimon ale zápas proti Brundovi z KST Olomouc nezvládl a skončil osmý.

Petr Čech se ukázal ve výkonostní divizi G. Litovelský reprezentant ve skupině ovládl 3 utkání 3:0 a z dalších dvou zápasů odešel poražen 0:3. Třetí příčka ve skupině znamenala souboj o celkové 5. místo. Proti Lukašákovi z Mikulovic ale Peťa nenavázal na svá vítězství a nakonec skončil na pěkném 6. místě.

Jakub Gela se v základní skupině divize I dvakrát radoval z vítězství a po dalších 3 porážkách to nakonec znamenalo 4. příčku. V utkání o celkové 7. místo nakonec Jakub nestačil na Škvora z Bystrovan a skončil osmý.

Obrázek
Adam Zatloukal vybojoval své první výhry na krajském bodovacím turnaji. Foto: Lukáš Kučera. Více foto ve fotogalerii.

Adam Zatloukal při svém debutu také startoval v divizi I. Pro Adama to bylo při svém prvním startu náročné, ale nakonec i on dokázal vybojovat svou první výhru. V následném zápasu o celkové 11. místo přidal i druhou výhru a získal své první body do žebříčku.

Z herního projevu je znát, že kluci mají pořád na čem makat. Nicméně projevili dobrého týmového ducha, když se vzájemně povzbuzovali a žádný zápas nevzdali. Další krajský bodovací turnaj se uskuteční 28. října.

Celkové výsledky najdete pod tímto odkazem.
Výsledková listina je pak pod tímto odkazem.
19.9.2023 | Jakub Kolář | Přečteno: 177x

Utkání