1. Regionální přebor 23. 11. 2019


1. Regionální přebor 23. 11. 2019
Po sérii krajských bodovacích turnajů vyrazila tentokrát naše mládež do Žerotína, kde se v sobotu 23. 11. 2019 konaly zápasy regionálního přeboru. Vít Maitner, Filip Šubrt, Václav Štěpánek a Mikuláš Vícha odehráli 3 utkání proti týmům z Moravského Berouna, Bystrovan a Křelova.

Každé utkání se skládalo z deseti zápasů, 9 dvouher a 1 čtyřhra. Jeden vyhraný zápas znamená jeden bod pro tým. Družstvo, které posbírá více bodů, vyhrává.

Naši hráči začali utkáním proti silnému výběru Moravského Berouna. Skvělým výkonem se blýskl nejstarší z naši sestavy Vít Maitner, jenž všechny své zápasy vyhrál a zajistil tak 3 body pro náš tým. Ostatním z našeho týmu se bohužel nedařilo a další bod už nepřidali. Nakonec Vít Maitner a Filip Šubrt korigovali konečné skóre výhrou ve čtyřhře. Utkání skončilo prohrou 4:6.
Obrázek
Vít Maitner (u bližší strany stolu) v zápase proti Moravskému Berounu

Druhé utkání proběhlo proti Bystrovanům. V tomto zápase bodovali i další naši hráči. Filip Šubrt i Mikuláš Vícha vyhráli jeden zápas. Další bod pro náš tým přidal Vítek Maitner, to bylo však z naší strany vše a i druhé utkání skončilo prohrou 3:7.
Obrázek
Mikuláš Vícha (u vzdálenější strany stolu) v zápase proti Bystrovanům

Nakonec jsme nastoupili k poslednímu utkání dne proti Křelovu, které nabídlo dramatickou a vyrovnanou partii. Dařilo se našim mladým hráčům Filipovi Šubrtovi a Václavu Štěpánkovi, kteří oba vyhráli dva ze tří zápasu. Jeden bod přidal i Mikuláš Vícha. K závěrečné čtyřhře nastoupili Václav Štěpánek s Mikulášem Víchou s vedením 5:4 v zádech. Kluci do toho dali vše, avšak zápas o výhru se jim nepodařilo dotáhnout do vítězného konce, a tak konečným výsledkem proti Křelovu byla remíza 5:5.
Obrázek
Filip Šubrt (u vzdálenější strany stolu) v zápase proti Křelovu

Termín dalších zápasů regionálního přeboru zatím není znám. Jakmile budeme vědět, dáme vědět buď na tréninku nebo na webu.

Další fotografie z utkání jsou k nahlédnutí zde.
13.12.2019 | Roman Navrátil | Přečteno: 497x

Utkání

Partneři: