6. RBTM U11 v Jaroměři - Parádní výsledek Šimona Víchy mezi špičkou republiky!


6. RBTM U11 v Jaroměři - Parádní výsledek Šimona Víchy mezi špičkou republiky!
V sobotu 15. dubna se v Jaroměři konal poslední šestý republiový turnaj mládeže kategorie do 11 let. Za náš oddíl vyrazil bojovat Šimon Vícha. Tento turnaj byl zároveň posledním pro našeho hráče v této věkové kategorii na republikové úrovni.

Obrázek
Šimon Vícha si po dvou infarktových závěrech zápasů nakonec došel pro vítězství ve skupině. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha jako nasazená dvojka skupiny začal v prvním zápase proti Čubovi velmi dobře, když vedl 2:0. Pak ale náš hráč vypadl z rytmu a najednou se probudil za stavu 2:2 a 0:4. Po timeotu si i díky několika prasátkům nakonec náš hráč dokráčel pro vydřenou výhru. Druhý zápas svedl Šimon proti prvnímu nasazenému skupiny Vedralovi. Litovelský mládežník vlétl na svého soupeře a po dvou koncovkách vedl 2:0. Nicméně situace se opakovala a zápas dospěl opět do pátého setu. Po timeoutu za stavu 3:6 dospěl zápas až do stavu 9:9, kdy Šimon zahrál dva výborné balonky a urval si vítězství pro sebe. Poslední utkání už jen povinně vyhrál proti Kaiserovi a skončil tak na nečekaném 1. místě v základní skupině.

Po postupu ze základní skupiny se v prvním kole pavouka utkal s Hejdukem z Hradce Králové. Šimon navázal na předchozí výkony a ve třech setech přesvědčivě zvítězil. V osmifinále turnaje na našeho hráče čekal pozdější vítěz Feber z Havířova. Ačkoli se náš hráč snažil vzdorovat, Feber tlačil údery z obou stran a v kombinaci s Šimonou únavou to vedlo k prohře 0:3. Konec v této části pavouka znamenalo výborné umístění na 9. - 16. místě v republice.

Obrázek
Idyž to nakonec litovelsko-plzeňské dvojici necinklo, favority ve čtvrtfinále pořádně potrápili. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

V soutěži čtyřhry litovelský mladík spojil síly s Václavem Drncem z Unionu Plzeň. Ikdyž spolu kluci hráli poprvé, výborně se doplňovali. V prvním kole vyřazovací části jasně zvítězili nad párem Kreuziger-Hampl. Mezi 16 nejlepšími dvojicemi litovelsko-plzeňské duo porazilo nasazené Dvořáka s Raneckým. Ve čtvrtfinálovém boji o medaili proti páru Špinar-Kubeš ale naši nezačali dobře, když první dva sety prohráli. Třetí set opanovali a dál se rvali o vítězství. Nakonec to ale k postupu do semifinále nevedlo. I tak je umístění na 5. - 8. příčce dalším sobotním úspěchem.

Šimon Vícha na svém posledním republikovém turnaj kategorie U11 podal výborný výkon a přivezl do Litovle parádní výsledky. Zároveň se tak dobře naladil na krajské přebory U13 a U11, kde bude chtít získat, co nejvíc medailí.

Kompletní výsledky našeho hráče jsou pod tímto odkazem odkazem.
20.4.2023 | Jakub Kolář | Přečteno: 451x

Utkání

Partneři: