3. KBTM v Postřelmově - Vanessa Uvízlová a Šimon Vícha zaznamenali letos nejlepší výsledek


3. KBTM v Postřelmově - Vanessa Uvízlová a Šimon Vícha zaznamenali letos nejlepší výsledek
Poslední lednový víkend se konal 3. krajský bodovací turnaj mládeže v Postřelmově. Náš oddíl vyslal pětici hráčů: Vanessu Uvízlovou, Mikuláše Víchu, Šimona Víchu, Petra Čecha a poprvé také Jakuba Gelu.

Nejvýše nasazení byli za náš oddíl dva hráči, a to Vanessa Uvízlová a Mikuláš Vícha v divizi C. Vanesse se nepovedl úvod základní skupiny, když po špatném výkonu prohrála dva zápasy, ale pak se zvedla. Ze zbylých tří utkání 2 vyhrála a ve skupině skončila čtvrtá. V zápase o konečné 7. místo porazila Marka Skopalíka a skončila sedmá. Mikuláš odehrál svá první dvě pětisetová utkání s bilancí 1:1. Pak ale našemu hráči došlo štěstí na výsledky. Zbytek zápasů prohrál a ve skupině skončil šestý. Alespoň v zápase o celkové 11. místo se Mikymu podařilo zvítězit nad Janem Skopalíkem a skončil jedenáctý.

Obrázek
Vanessa Uvízlová tentokrát zaznamenala mezi svými vrstevníky solidní výsledek. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha se prezentoval v divizi E. V základní skupině podal dobrý výkon až na jediný zápas s Juřenou z KST Olomouc, kde zaznamenal jedinou prohru. Díky poměru setů nakonec Šimon ze skupiny postoupil z druhého místa a čekalo ho semifinále. Proti Jochmanovi z Křelova ale nedostal šanci a neuspěl ani v zápase o třetí místo, takže celkově skončil čtvrtý.

Petr Čech se na své druhé krajské bodovačce prezentoval v divizi I. V turnaji hraném na dva vítězné sety se mu v základní skupině nepodařilo vyhrát zápas a skončil šestý. O umístění si to náš hráč rozdal s vrbenským Dostálem a alespoň v tomto zápase si spravil chuť a celkově získal 11. místo.

Obrázek
Jakub Gela zaznamenal svou první výhru v soutěžním zápase. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Jakub Gela se na svém prvním bodovacím turnaji ukázal ve výkonnostní divizi J. Benjamínek našeho týmu jel do Postřelmova hlavně sbírat zkušenosti, takže se ani jemu nepodařilo zvítězit v základní skupině. Nicméně i on zaznamenal dílčí úspěch v podobě vítězného zápasu o celkové 13. místo své divize a zapsal tak své první body do krajského žebříčku.

Na tomto krajském bodovacím turnaji se letos zatím nejlépe umístila Vanessa Uvízlová. Ostatní zaznamenali dílčí úspěchy, ale k velkým výsledkům musí ještě potrénovat. Poslední KBTM se uskuteční 26. února v Moravském Berouně.

Přesné výsledky jsou pod tímto odkazerm.
26.2.2023 | Jakub Kolář | Přečteno: 208x

Utkání

Partneři: