2. RBTM v Havířově


2. RBTM v Havířově
O víkendu 22. a 23. října se na druhý republikový turnaj mládeže v Havířově podívala hned čtveřice litovelských hráčů. V turnaji U15 se prezentovali Václav Štěpánek a Vanessa Uvízlová, v kategorii U13 pak Mikuláš a Šimon Víchovi.

V sobotu se Václav Štěpánek ukázal v kategorii A a svedl několik velmi těsných soubojů. Bohužel hned na úvod ve dvou utkáních skupiny nepodal nejlepší výkon a výhru si připsal až ve třetím zápase. To nakonec znamenalo čtvrté místo skupiny a další účinkování v útěše, kde se mu nevedlo, když prohrál hned první zápas. Ve čtyřhře společně s Hořčicou z Prachatic nepřešli první kolo pavouka.
Václavovy výsledky.

Vanessa Uvízlová v ten samý den bojovala v turnaji B. Stejně jako Václavovi se jí první dva zápasy úplně nevyvedly. Ale díky třem získaným setům a vítězství 3:0 v posledním zápase se štěstím postoupila ze skupiny z druhého místa. V pavouku proti Borecké začala dobře a vedla 1:0, to bylo ale vše a Vanessa nakonec prohrála.
Vanessiny výsledky.

Obrázek

V neděli jsme měli taktéž jednoho zástupce v turnaji kategorie A. Mikuláš Vícha podal jako outsider skupiny J velmi bojovný výkon. V prvním zápase Miky jednoznačně prohrál, ale v tom druhém za stavu 1:1 vedl 10:8. Bohužel tuto šanci nevyužil a od té doby se Mikymu přestalo dařit. Poslední skupinový zápas i první kolo pavouka prohrál a s turnajem se rozloučil.
Mikyho výsledky.

Šimon Vícha byl v turnaji B již na začátku v o poznání horší situaci. Kvůli systému měl jisté jen dva zápasy a k postupu ze skupiny musel minimálně jeden vyhrát. V tom prvním se mu to nepovedlo. Druhý zápas začal lépe a po velkém boji se nakonec hrál až pátý set. Tam za stavu 7:6 dostal nechytatelné prasátko a nakonec utkání ztratil 2:3.
Šimonovy výsledky.


Na tomto turnaji se nám bohužel nepovedlo zaznamenat nějaký lepší výsledek. Doufáme, že se brzy z delší výsledkové krize dostaneme.
13.11.2022 | Jakub Kolář | Přečteno: 365x

Utkání

Partneři: