1. RBTM U11 v Moravském Berouně - stříbro z útěchy pro Šimona Víchu!


1. RBTM U11 v Moravském Berouně - stříbro z útěchy pro Šimona Víchu!
V sobotu 17. září se v Medvěd Areně v Moravském Berouně konal první republikový bodovací turnaj nejmladší kategorie do 11 let. Na tento turnaj jsme vyslali perspektivního mladíka Šimona Víchu společně s trenérem Radkem Uvízlem.

V základní skupině se našemu hráči tolik nedařilo. Ve dvou vyrovnaných zápasech se Špinarem a Horákem se mu bohužel nepodařilo urvat vítězství a proti Tlustému prohrál rozdílem třídy. To znamenalo čtvrté místo ve skupině a pokračování v útěše.

Před útěchou si stihl Šimon zahrát ještě soutěž čtyřhry spolu s Romanem Pavlincem z KST Olomouc, ale v pavouku skončili hned v prvním kole, když se jim podařilo vyhrát pouze set.

Obrázek
Šimon Vícha při jednom z forhendových úderů. Foto: Romana Glücková. Více foto ve fotogalerii.

Odpoledne ale následovala Šimonova jízda útěchou turnaje. Útěcha probíhala ve velkém tempu, když mezi každým zápasem neměl náš hráč ani čas na odpočinek. Postupně se mu povedlo porazit Macháčka 3:1, ve čtvrtfinále s Jungmannem vedl 2:0, ale zápas dokončil až v pátém setu a semifinále přešel přes Sedláka poměrem 3:1. Ve finále opět potkal Horáka ze skupiny, ale ani tentokrát se mu nepodařilo zvítězit, když ve vyrovnaném utkání prohrál 1:3. I tak ale stříbro z útěchy znamenalo jeden z největších úspěchů pro Šimona Víchu v dosavadní kariéře.

Věříme, že v dalším pokračování sezony se našemu mladíkovi bude dařit a naváže na svůj úspěch.

Kompletní výsledky jsou dostupné zde.
4.10.2022 | Jakub Kolář | Přečteno: 335x

Utkání

Partneři: