Vánoční turnaj 2021


Vánoční turnaj 2021
Poslední trénink roku 2021 se konal tradiční vánoční turnaj pro děti. Tento turnaj jsme v minulosti pořádali pro rodiče s dětmi, ale vzhledem k pandemické situaci se tentokrát konal pouze pro mládež. Hráči a hráčky utvořili tři skupiny podle výkonosti. V 1. skupině byli Jakub Gela, Zuzana Eibová a Alex Dočekal, ve druhé skupině soutěžili Šimon Vícha, Kryštof Hamouz, Alex Jurečka a Matěj Hájek a ve třetí skupině Vanessa Uvízlová, Mikuláš Vícha, Filip Šubrt a Václav Štěpánek.

První skupinu tvořenou začátečníky ovládl Alex Dočekal se dvěma výhrami. Na druhém místě se umístila Zuzka Eibová s nejtěsnějšími zápasy skupiny, kdy jedno utkání vyhrála 3:2 a jedno prohrála 2:3, a na třetím místě Jakub Gela. Ten statečně bojoval o každý míček a málem porazil Zuzanu, nakonec to ale na výhru nestačilo.

Obrázek
Nejmladší člen oddílu Jakub G. při svém forhendovém úderu. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Druhou skupinu mírně pokročilých vyhrál skvělým výkonem Matěj Hájek, který neztratil ani jeden zápas. Druhé místo obsadil Šimon Vícha s jednou prohrou. Šimon se o stříbrnou příčku přetahoval s Alex Jurečkou s jedním vítězstvím, prohra 2:3 ve vzájemném zápase se Šimonem posunula Alexe na 3. místo. Čtvrtou příčku skupiny obsadil Kryštof Hamouz.

Obrázek
Vítěz Matěj H. se chystá přijmout podání. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Poslední nejvyrovnanější skupinu vyhrál Václav Štěpánek se třemi výhrami. Ostatní účastníci skupiny ale měli shodně jednu výhru. Musel tak rozhodovat poměr vyhraných a prohraných setů. Druhé místo těsně získal Mikuláš Vícha s poměrem setů 5:6. Získal o jeden set víc než Filip Šubrt, který tak skončil na třetím místě s poměrem setů 4:6. Tito dva chlapci tak odsunuli na čtvrtou příčku Vanessu Uvízlovou.

Obrázek
Vanessa U. na podání proti Filipovi Š.. Foto: Roman Navrátil. Více foto ve fotogalerii.

Všichni hráči si odnesli malou odměnu a výherci jednotlivých skupin cenu navíc. Celkově byla atmosféra přátelská a soutěživá. Večer se nesl v duchu kvalitního stolního tenisu. Musíme pochválit všechny účastníky turnaje za předvedenou hru. Na všech členech byl vidět herní posun, což trenérům dělá velkou radost. Děkujeme všem za účast.
16.1.2022 | Roman Navrátil | Přečteno: 395x

Utkání

Partneři: