2. BTM ČR: Uvízlová a Š. Vícha hájili naše barvy na republikových turnajích


2. BTM ČR: Uvízlová a Š. Vícha hájili naše barvy na republikových turnajích
V neděli 6.10. se litovelská výprava vydala na republikové bodovací turnaje mládeže do Havířova a Ostravy. Vanessa Uvízlová na turnaj U17 a Šimon Vícha na kategorii U13.

Vanessa Uvízlová startovala v havířovském turnaji U17 kategorie B. V základní skupině si naše hráčka připsala nejprve prohru 1:3. Následně v těsné koncovce ztratila utkání 2:3 a teoretickou naději na postup zhatilo poslední utkání s výsledným poměrem 0:3. Bohužel bez zisku vítězství se litovelská stolní tenistka rozloučila s turnajem.

Obrázek
Šimon Vícha radující se ze zisku bodu. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha se ukázal v Ostravě na bodovacím turnaji U13  poprvé v elitní kategorii A. V prvním zápase skupiny E proti favoritovi skupiny nedostal šanci. Pak bohužel prohrál zbylé dva zápasy a chystal se do útěchy. Proti Raneckému z HB Ostrov předvedl Šimon zlepšený výkon a za stavu 1:1 to vypadalo nadějně. Nicméně ani tento zápas se litovelskému reprezentantovi nepodařilo získat a s turnajem se rozloučil.

Tento turnaj nám určitě dal další podněty k tomu, jaké činnosti v tréninku zlepšit. Snad se nám bude dařit lépe na dalším krajském bodovacím turnaji, jenž se uskuteční 20. října.

Kompletní výsledky Vanessy se nachází zde.
Kompletní výsledky Šimona jsou pod tímto odkazem.
13.10.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 54x