1. KBTM v Moravském Berouně: Vlk na svém premiérovém turnaji dosáhl na 3. příčku!


1. KBTM v Moravském Berouně: Vlk na svém premiérovém turnaji dosáhl na 3. příčku!
Po prázdninové pauze se opět rozběhl seriál krajských bodovacích turnajů mládeže. Na první z nich se 14. září vydala do Moravského Berouna pětice mladých hráčů a dva trenéři.

Elitní divizi A hrála Vanessa Uvízlová. Ve velké konkurenci se naší hráčce podařilo vybojovat jedno vítězství proti Šmídovi z Kolšova. O celkové 11. místo pak litovelská reprezentantka podlehla s hnojickou Ondrejkovou.

Obrázek
Vanessa Uvízlová poprvé v elitní divizi A. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Mikuláš Vícha startoval turnaj v divizi B. Úvod se mu náramně povedl, když zvítězil hned ve 4 z 5 utkání a postoupil tak z 2. místa skupiny. Semifinálový zápas a ani souboj o následné 3. místo se Mikymu ale nezdařil a nakonec obsadil 4. příčku. I tohle umístění ho však kvalifikuje na přísším turnaji do nejlepší divize A.

Obrázek
Štěpán Kryl podal další sympatický výkon. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Na svůj třetí turnaj v životě vyrazil bojovat Štěpán Kryl. Tento mladík sympatickým výkonem vybojoval v základní skupině divize F 2 vítězství a chystal se na souboj o konečnou 7. příčku. Ten se mu ale nepovedl podle svých představ a nakonec obsadil 8. místo.

Benjamínek našeho oddílu, Jáchym Vlk (ročník 2014), startoval na svém premiérovém turnaji v divizi H. Jelikož tuto skupinu hrálo pouze 8 účastníků, zahrál si zde každý s každým. Velkým překvapením bylo, že Jáchym dokázal zvítězit hned v 5 ze 7 utkání, a svůj první start oslavil zaslouženou 3. příčkou.

Obrázek
Jáchym se Sofií ve vzájemném souboji. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Svůj debut si prožila také Sofie Davidová, a to v divizi H. Litovelská hráčka předváděla bojovný výkon po celý turnaj. Nakonec se usmálo štěstí i na ni, když ve svém posledním zápase dokázala prolomit smůlu z předchozích utkání a zapsala také první turnajový úspěch. Sofie skončila na pěkném 7. místě.

Mladí hráči Litovle tentokrát ukázali, že se v konkurenci Olomouckého kraje opravdu neztratili. Radost nám dělají hlavně první úspěchy nových hráčů Štěpána Kryla, Sofie Davidové a Jáchyma Vlka, kteří po roce působení v oddíle ukázali značný herní posun. Přejeme štěstí i do dalších turnajů.

Obrázek
Kompletní litovelská výprava. Více foto ve fotogalerii.

Kompletní výsledky jsou dostupné pod tímto odkazem.
17.9.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 30x