Jak se vedlo našim týmům v sezoně 2023/2024?


Jak se vedlo našim týmům v sezoně 2023/2024?
Tatran Litovel opět potvrdil své postavení mezi stolnětenisovými kluby v regionu. A tým se v Regionálním přeboru probojoval až na stříbrnou příčku, přičemž několik hráčů se umístilo na předních pozicích individuálního žebříčku. B tým úspěšně zvládl boj o záchranu ve Veřejném přeboru 1. třídy a mládežnický tým se dál rozvíjí a získává cenné zkušenosti.

Obrázek
horní řada: Kolář, Navrátil, Maitner, Vícha M., Voříšek, Uvízl
dolní řada: Kučera, Davidová, Uvízlová, Vícha Š., Gela, Kryl, Vlk

Tatran Litovel A se základní sestavou Ivan Čikl, Jakub Kolář, Radek Uvízl a Tomáš Voříšek si po 18 odehraných kolech připsal v Regionálním přeboru 2. příčku z 10 týmů. Za vítězným Sokolem Neředín naši hráči zaostali o 10 bodů, ale jako dílčí úspěch tým bere alespoň jedno vítězství nad tímto družstvem. Navíc se trojici Kolář (bilance 43:6), Voříšek (33:5) a Uvízl (47:11) povedlo umístit na 2., 3. a 8. místě žebříčku úspěšnosti dvouher.
Obrázek

Tatran Litovel B se ukázal ve Veřejném přeboru 1. třídy a během sezony za tým stabilně nastupovali hráči Lukáš Kučera, Vít Maitner, Roman Navrátil, Václav Štěpánek st. a Mikuláš Vícha. I díky pomoci stolních tenistů A týmu si tým nakonec připsal výborné 5. místo a předsezónní cíl udržet se 3 kola před koncem soutěže splnil.
Obrázek

Mládežnický tým složený z hráčů narozených po roce 2007 si připsal v Regionálním přeboru mládeže 7. příčku. V zápasech se ukázalo několik našich nadějných stolních tenistů. Krom bratrů Mikuláše a Šimona Víchových utkání odehráli také mladíci Jakub Gela, Petr Čech, Adam Zatloukal a Štěpán Kryl.
Obrázek

Sezona 2023/2024 byla pro nás ve znamení úspěchů a zároveň i výchovy nové generace stolních tenistů. Jsme hrdí na to, že se nám daří spojovat sportovní úspěchy s rozvojem mládeže. Věříme, že právě díky této kombinaci se bude náš oddíl do budoucna rozvíjet.
25.8.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 183x

Utkání

Partneři: