Krajské přebory U19: Vanessa Uvízlová vytěžila z kolšovské spolupráce stříbro!


Krajské přebory U19: Vanessa Uvízlová vytěžila z kolšovské spolupráce stříbro!
V sobotu 23. března se v Šumperku konaly krajské přebory kategorie U19. Náš oddíl na nich reprezentovala Vanessa Uvízlová.

Litovelská hráčka začala turnaj dvouhrou v základní skupině výhrou proti Vinklárkové, přestože prohrávala 0:2. Dále pokračovala přesvědčivým vítězstvím se Slamkovou a postup už měla jistý. V posledním zápase skupiny prohrála s pozdější 2. hráčkou Glückovou. Po postupu ze skupiny se ve čtvrtfinále utkala s Fabiánkovou ze Štítů. Tady však naše hráčka narazila a musela se spokojit s celkovým děleným 5. místem.

Obrázek
Vanessa Uvízlová s parťačkou Sandrou.. Foto: Roman Glück. Více foto ve fotogalerii.

Ve čtyřhře naše hráčka spojila se Sandrou Švestákovou z Kolšova. Jako druhý nasazený pár absolvovaly svůj první zápas až v semifinále proti Fabiánkovou s Pavelovou. Naší dvojičce se zadařilo a postoupila do finále. Tam litovelsko-kolšovský pár podlehl dvojici Glücková-Haltmarová a odnesl si stříbrné medaile. Další litovelsko-kolšovský pár vznikl ve smíšené čtyřhře, a to když Vanessa spojila síly s Adamem Švestákem. V prvním kole tato dvojice prošla přes pár Maršálek-Krňová, ale následně se jim nepodařilo postoupit přes Opanasiuka s Fabiánkovou.

Ze sobotního turnaje si tak Vanessa odvezla stříbrnou medaili ze čtyřhry. Věříme, že o další medaili se popere na krajských přeborech U17 v Hnojicích.

Výsledky jsou dostupné pod tímto odkazem.
8.4.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 179x

Utkání

Partneři: