6. BTM ČR: Uvízlová a Š. Vícha reprezentovali Tatran na jihu Moravy


6. BTM ČR: Uvízlová a Š. Vícha reprezentovali Tatran na jihu Moravy
V sobotu 9. března se naši hráči vydali na poslední republikový bodovací turnaj. Vanessa Uvízlová s trenérem Radkem Uvízlem do Hluku na turnaj U19 a Šimon Vícha s trenérem Jakubem Kolářem na turnaj U13 do Hustopečí u Brna.

Vanessa Uvízlová v turnaji B dostala velmi těžkou základní skupinu. Proti jedničce turnaje Jaroňové držela krok jen ve 2. setu. V zápase o postup proti jednácté nasazené Dakové byl stav po dvou setech vyrovnaný. Bohužel naše hráčka nezvládla následující dvě koncovky a s turnajem se rozloučila.

Obrázek
Šimon Vícha při forhendovém úderu. Foto: Jakub Kolář. Více foto ve fotogalerii.

Šimon Vícha měl jako druhý nasazený ve skupině lepší pozici. Nicméně po špatném začátku prohrál v prvním zápase s Wagnerem a musel se spoléhat na další utkání. Proti Dvorskému z MS Brno byly za stavu 1:1 na stole vidět pěkné výměny, ale nakonec to k vítězství nevedlo. Za stavu, kdy Šimon již nemohl postoupit, šel do posledního zápasu s Prchalem. Alespoň tam předvedl svou typickou dominantní hru a odvezl si z turnaje 1 výhru.

Na poslední republikové akci to nakonec nevyšlo podle představ. Pokud se hráči nominují z krajských přeborů, je tu ještě šance na jedno republikové srovnání, a to na Mistrovství ČR.

Výsledky Vanessy jsou pod tímto odkazem.
Výsledky Šimona jsou pod tímto odkazem.
20.3.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 216x

Utkání

Partneři: