2. krajský bodovací turnaj v Moravském Berouně


2. krajský bodovací turnaj v Moravském Berouně
V sobotu 5. října 2019 se výprava šesti hráčů a dvou trenérů vydala na 2. krajský bodovací turnaj do herny v Moravském Berouně. V nově vystavěné hale naši hráči zápolili s dalšími 85 hráči v 8 skupinách.

Obrázek

Do kategorie H jsme nasadili 2 z 5 našich nejmladších žáků. V sedmičlenné skupině si to o první místo rozdali Václav Štěpánek s Davidem Elgnerem, úspěšnější byl nakonec Vašek a svou kategorii tak vyhrál.

O třídu výš, ve skupině G, potom válčili zbylí benjamínci. Ve dvanáctičlenné skupině se Mikuláš Vícha blýskl pátým místem, Vanessa Uvízlová potom v souboji o 11. místo vyzvala Šimona Víchu, finále útěchy nakonec ovládla v poměru 3:0.

Vedle nich se Jakub Kolář prezentoval v kategorii C, v základní skupině C1 získal 1. místo, dále postoupil i přes semifinále a narazil až ve finále, jež prohrál bez zisku setu. Prohra ve finále ho nemusela mrzet, díky druhému místu se kvalifikoval do vyšší kategorie B.
Obrázek
Jakub Kolář

Další bodovací turnaj se uskuteční 2. listopadu pro kategorii A a B v Přerově a pro zbylé kategorie ve Šternberku. Všem reprezentantům Tatranu gratulujeme a přejeme štěstí do dalších turnajů.

Další fotky z turnaje jsou k nahlédnutí zde.

Autorem článku je Jakub Kolář.
6.10.2019 | Roman Navrátil | Přečteno: 555x

Utkání

Partneři: