2. Regionální přebor 7. 3. 2020


2. Regionální přebor 7. 3. 2020
Druhým turnajem pokračoval regionální přebor, tedy zápasy mezi šesti mládežnickými týmy z blízkého okolí konané formou turnaje. Turnaj se uskutečnil v Nákle 7. 3., přítomna byla tentokrát všechna družstva. Každé utkání se skládalo z deseti zápasů, 9 dvouher a 1 čtyřhra. Družstvo, které získalo v zápase více bodů, vyhrálo. Náš tým ve složení Vítek Maitner, Vanessa Uvízlová a Jakub Kolář se utkal se soupeři z Křelova, Bystrovan a Nákla.

V prvním utkání jsme nastoupili proti celku Křelova. První bod zařídili ve čtyřhře Vítek Maitner s Jakubem Kolářem. Další fáze utkání byla pro nás poměrně přesvědčivá, Vítek s Jakubem vyhráli všechny své zápasy a ikdyž Vanessa žádný bod nepřidala, Litovel zvítězila 7:3.
Obrázek
Nejmladší členka týmu Vanessa Uvízlová v zápase s Bystrovany vybojovala jeden bod. Více foto ve fotogalerii.

Taktéž s celkem Bystrovan jsme slavili poměrně přesvědčivé vítězství, možná i proto, že Bystrovany postrádaly nejlepšího hráče Vágnera. Vítek Maitner s Jakubem Kolářem získali první bod ve čtyřhře, když vyhráli 3:1. Ve dvouhrách pak Jakub získal tři body, Vítek dva a Vanessa jeden. Zápas skončil vítězstvím 7:3.

V posledním sobotním klání na nás čekal celek Nákla. Do čtyřhry nastoupil pár Vanessa Uvízlová - Jakub Kolář, jenž poslal náš tým do vedení. Po třech bodech ve dvouhrách poté přidali Vítek Maitner a Jakub Kolář. Bodově se zapsala i nejmladší členka Vanessa Uvízlová a přidala tak osmý litovelský bod, zápas jsme vyhráli 8:2.

Patrně se zdá, že tento nákelský turnaj byl zároveň posledním v soutěži. Litovelské družstvo obsadilo čtvrtou příčku za tři výhry, jednu remízu a dvě prohry. Soutěži dominovaly Hnojice, které bez ztráty bodu míří do krajské soutěže KS2A. Našim reprezentantům přejeme mnoho úspěchů v další části sezony, která má však nejistý další průběh.

Výsledky soutěže najdete pod tímto odkazem.
15.3.2020 | Jakub Kolář | Přečteno: 513x

Utkání

Partneři: